Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sa?atka z marynowanych grzybów i kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

grzyby marynowane 200 g
szczypiorek
oliwa 1 ?y?ka
sól
cukier
pieprz
natka pietruszki
kapusta kiszona 150 g

Przepis i sposób przygotowania na: Sa?atka z marynowanych grzybów i kiszonej kapusty

Grzyby op?uka? zimn? wod?,odcedzi? i pokroi? w plasterki. Z kapusty odcisn?? sok, szczypiorek pokroi?. Pokrojone grzyby po??czy? z kapust? i szczypiorkiem, dodaj?c sól i cukier,do smaku.Doprawi? oliw?, posypa? pieprzem i udekorowa? natk?.Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak