Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kuskus z cebulką i pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kuskus
pieczarki
cebula biała
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Kuskus z cebulką i pieczarkami

Polecam kuskus, jako dodatek do potraw. Jest zdrowy, bardzo smaczny i szybki w przygotowaniu.
Doskonale nadaje się do codziennego spożycie, jak i do przełamania RUTYNY, która jest kulinarnym zabójstwem.
Potrzeba tylko jednego - WYOBRAŹNI.

1. Kuskus należy przyrządzić według przepisu na opakowaniu.
2. Na patelni podsmażamy pokrojoną w kostkę cebulę, a gdy się zeszkli dodajemy pieczarki.
3. Dosypujemy pożądaną ilość kuskusu i wszystko podgrzewamy, aby było gorące.

Z kuskusu można uformować, przy pomocy miseczki, fajną ozdobę naszego talerza. (jak na zdjęciu)

SMACZNEGO!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 12.05.2012 17:05
babeczka wrecz hehe
caralajna 23.01.2012 22:35
zgadzam się, rutyna zabija nie tylko w kuchni ;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak