Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ZUPA PIECZARKOWA

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pieczareki całe 30 dag
ryż 0,5 kg
śmietana 4 łyżki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: ZUPA PIECZARKOWA

Pieczarki obieramy. Kroimy w plasterki i myjemy. Do garnka wlewamy wodę dodajemy łyżkę soli i kucharka. Później grzyby i wszystko gotujemy. Jak grzyby będą miękkie to dajemy z 5 garści ryżu i gotujemy do miękkości. Dodajemy śmietanę i przyprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

karolina1869 03.01.2013 16:02
lubie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak