Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jajecznica ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jajko 2 szt
szpinak mrożony 1 brykiet
czosnek 2-3 ząbki
masło
papryczka chilli
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: jajecznica ze szpinakiem

Na patelni roztapiamy masło. Dodajemy rozmrożony \"brykiet\" szpinaku i pokrojony w plasterki czosnek. Dusimy chwilę, ale uważamy żeby masło i czosnek się nie zrumieniły. Do tego wbijamy jajka, przyprawiamy sola i papryczką. Smażymy do uzyskania lubianej przez nas konsystencji.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak