Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Tatarski befsztyk ze szczypiorkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwica wołowa 20 dag
cebula 1 sztuka
szczypiorek 1/2 pęczek
kapary 1 łyżka
olej 1 łyżka
musztarda 1 łyżeczka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Tatarski befsztyk ze szczypiorkiem

Mięso oczyszczamy, kroimy na kawałki, następnie siekamy na jednolitą masę. Pozostałe składniki siekamy. Dodajemy musztardę, olej. Całość mieszamy, doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anja3107 23.01.2012 10:06
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak