Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka z kurczaka z cebulką i czosnkiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbki z kurczaka 80 dkg
cebula 4 sztuki
czosnek 3 ząbki
Kucharek przyprawa do potraw do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka z kurczaka z cebulką i czosnkiem

Wątróbkę płuczemy,kroimy na drobne paseczki,cebule siekamy drobno,czosnek obieramy i kroimy drobniutko.Cebule podsmarzamy,dodajemy czosnek i wątróbkę,dodajemy kucharka do smaku,dusimy przez 15 minut.Podajemy z ziemniaczkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fictor123 23.02.2012 16:21
mniammmm
RenataZ-et 11.02.2012 21:40
bardzo lubię
Ada-Gaba 07.02.2012 08:24
fajne, nigdy nie dodawałam czosnku
Wacław 04.02.2012 15:06
pyszna,dzisiaj miałem na obiad
Krzysztof27 01.02.2012 16:37
dobre
kate.500 01.02.2012 11:22
super smaczne
gusia1000 23.01.2012 18:21
Pycha.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak