Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KRÓWKA- bez pieczenia

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pepitki 6 paczek
mleko krówka 1 puszka
śmietana 30% 2 kubeczki
cukier waniliowy 1 szt
fix do śmietany 2 szt
krakersy 1 paczka

Przepis i sposób przygotowania na: KRÓWKA- bez pieczenia

Śmietanę ubić z cukrem waniliowym, na koniec wsypać fiksy. Na blasze ulożyć warstwe z pepitków na to rozsmarować połowę śmietany, znowu pepitki, na to polowę masy krówkowej, następnie krakersy, resztę mleka, krakersy i na wierzch resztę śmietany. Najlepiej smakuje po kilku godzinach, kiedy ciastka najdą masą i śmietaną.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 25.09.2013 07:16
palce lizac takie fajne
Aannkaa82 20.07.2013 21:14
Fajne ciacho i jakie szybkie, nie trzeba niczego piec. A smakowo akurat coś dla mnie. :)
sara1 23.10.2012 14:47
świetny deser
agnieszka214 12.04.2012 14:33
smaczie wyglada
agnieszka214 12.04.2012 14:33
smaczie wyglada
jeanette_v 24.03.2012 11:47
Ale super!.
Kas2 19.02.2012 16:39
jejku palce lizać!
suzana 22.01.2012 18:05
bardzo to lubię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak