Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i ogórkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 5 lisci
jabłko 1 szt
ogórek kiszony 2 szt
sok z ogórka 1 łyżka
oliwa 2 łyżki
Pieprz ziołowy mielony Prymat do smaku
Zioła prowansalskie suszone Prymat 1/2 łyzeczki
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty pekińskiej z jabłkiem i ogórkiem

Kapustę kroimy na kawałki, solimy. Dodajemy pokrojone drobno jabłko i ogórki, doprawiamy pieprzem i ziołami, dodajemy szczyptę cukru. Z oliwy i soku z ogórków robimy sos, mieszamy z sałatką.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 13.06.2013 09:22
bardzo dobra
goofy9 23.01.2012 22:20
wygląda bardzo smacznie
agnieszka137 22.01.2012 17:09
świetna, lubię surówki:)
Emilia22 22.01.2012 17:09
apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak