Składniki:
wywar rosołowy | 300 ml |
cebula | 10 dkg |
olej | 3 łyzeczki |
mąka | 2 dkg |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
cukier | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 listek |
ziele angielskie | 3 sztuki |
wywar rosołowy | 300 ml |
cebula | 10 dkg |
olej | 3 łyzeczki |
mąka | 2 dkg |
sól | 1 szczypta |
pieprz | 1 szczypta |
cukier | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 listek |
ziele angielskie | 3 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: