Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryż z szpinakiem na ciepło

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szpinak 1 garść
ryż dziki 1/2 szkl
ryż basmati 1 szkl
olej rzepakowy
pieczarki
sos sojowy
pieprz
pieczarki 25 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Ryż z szpinakiem na ciepło

Ryże płuczemy i gotujemy według przepisu na opakowaniu .Na patelni rozgrzewamy lej ok 1 łyzeczka dajemy umyte pokrojone pieczarki .Smażymy . Dodajemy umyty szpinak mieszamy smażymy chwile i dodajemy ugotowany ryż .Mieszamy doprawiamy sosem sojowym i pieprzem .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 22.01.2012 09:29
zazdroszczę rodzinie Twojej takich dań :D
iwa643 22.01.2012 05:36
Podajemy na ciepło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak