Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Remoulade

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

majonez 4 łyżki
korniszony 3 sztuki
anchois 3 filety
kapary 10 sztuk
szczypiorek 1/2 pęczek
musztarda 1 łyżeczka
sól
pieprz
sok z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Remoulade

Korniszony, kapary, anchois, szczypiorek siekamy. Majonez mieszamy z sokiem z cytryny, przyprawami. Dodajemy do niego posiekane składniki. Całość mieszamy. Schładzamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolita 22.01.2012 09:35
fajny
SmacznaPyza 22.01.2012 00:06
dobrze by było napisać, że to sos

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak