Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kapustka na ciepło

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta kiszona 1 garść
kapusta biała 1/4 szt
marchewka 1 szt
cebula 1 szt
masło 1 łyżka
sól
pieprz
Przyprawa do zup i potraw Kucharek

Przepis i sposób przygotowania na: Kapustka na ciepło

Kapuste kiszona kroimy i gotujemy . Kapustę białą kroimy w paseczki i gotujemy wraz z strata marchewką . Ugotowane kapusty mieszamy z sobą .Na patelni podsmażamy posiekana cebulę na maśle. Dodajemy kapusty i podsmażamy .doprawiamy sola i pieprzem oraz przyprawą w płynie magii.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 21.01.2012 16:47
nie dajesz kminku do kapusty ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak