Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty i groszku

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 1 główka
majonez 250 ml
sól
pieprz
cukier
zielony groszek
cytryna

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty i groszku

Kapustę oczyścić, poszatkować. Odstawić na chwilę, by puściła sok. Odcisnąć, włożyć do miski. Zielony groszek osączyć z zalewy, wsypać do kapusty. Dodać majonez, wymieszać. Skropić sokiem z cytryny, przyprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak