Składniki:
mąka | 1/2 kg |
mleko | 125 ml |
masło | 1/4 kostki |
jajko | 2 |
mleko | 1/2 litra |
sól | 1/2 łyżeczki |
mak | |
Farsz: | |
kapusta | 1/2 kg |
pieczarki | 1/2 kg |
masło | 3/4 kostki |
cebula | |
sól | |
pieprz |
mąka | 1/2 kg |
mleko | 125 ml |
masło | 1/4 kostki |
jajko | 2 |
mleko | 1/2 litra |
sól | 1/2 łyżeczki |
mak | |
Farsz: | |
kapusta | 1/2 kg |
pieczarki | 1/2 kg |
masło | 3/4 kostki |
cebula | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: