Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pomidorowa z pieczoną papryką

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pomidory w puszce 1 szt
papryka czerwona 1 szt
bulion drobiowy 3 kostki
śmietana 18 proc
pieprz
papryka czerwona

Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z pieczoną papryką

Paprykę myjemy suszymy i wkładamy do piekarnika ,pieczemy ją .Przypalamy . wyciągamy i ściągamy skórkę .W garnku z wodą gotujemy bulion na kostkach rosołowych . dodajemy pomidory z puszki i paprykę .Miksujemy wszystko.zagotowujemy .Doprawiamy do smaku i zaciągamy śmietaną .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 21.01.2012 16:49
na pewno bardzo aromatyczna
iwa643 20.01.2012 06:16
Podajemy z grzankami

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak