Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

KULKI Z MIĘSA DO ZUPY

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

wołowina mielona 200 gram
sól 1/4 łyżeczki
żółtko jajek 1 sztuka
Przyprawa do zup i potraw Kucharek 1 łyżeczka
Bułka tarta klasyczna Prymat 1 łyżka
majeranek 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: KULKI Z MIĘSA DO ZUPY

Mięso mielone połączyć z żółtkiem i bułką tartą. Następnie dodać sól, pieprz, Maggi oraz majeranek i dokładnie wymieszać. Z mięsa uformować kulki o średnicy 2 cm. W garnku zagotować wodę, wrzucić kulki i gotować przez 4 minuty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 01.03.2014 20:16
fajny dodatek
gosia56 25.02.2014 09:17
super dodatek
dorotka0000025 13.11.2013 17:43
Super smacznie :)
Motorek 22.08.2013 08:43
fajny pomysł
Krystyna32 19.04.2013 20:09
fajny pomysł
ONY_za_kare 01.02.2013 12:02
super do zupki
kate.500 04.10.2012 16:13
pycha
Norgiusz 15.05.2012 08:24
super
Katarzyna59 12.05.2012 15:06
fajne
RenataZ-et 29.04.2012 20:18
pycha!
zuzanna_z 07.02.2012 14:25
też takie robię
caroline1983 23.01.2012 18:39
idealny dodatek do pomidorowej lub gulaszowej

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak