Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

JABŁKA FASZEROWANE ŚLEDZIEM

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

filet śledziowy 2 sztuki
oliwka bez pestek 12 sztuk
sól 1/2 łyżeczki
jabłka 2 sztuki
majonez tradycyjny 2 łyżki
cebulka marynowana 12 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: JABŁKA FASZEROWANE ŚLEDZIEM

Z jabłek odciąć wierzch i wydrążyć środki. Pozostały po oddzieleniu gniazd miąższ posiekać. Śledzie wymoczyć i pokroić w drobną kostkę. Cebulkę i oliwki pokroić drobno i połączyć ze śledziami i jabłkami. Do farszu dodać majonez i sól, po czym wypełnić nim jabłka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 02.03.2014 20:46
Takich jeszcze nie robiłam.
fotoviderek 13.01.2014 07:34
Ciekawe danie :)
IwonaKa 17.09.2013 09:55
takich jeszcze nie jadłam,świetny pomysł
Krystyna32 19.05.2013 16:14
super przepis
Katarzyna59 10.08.2012 09:30
extra
zuzanna_z 03.06.2012 12:56
ciekawy przepis
kate.500 09.05.2012 08:17
super
RenataZ-et 01.05.2012 09:15
ciekawa propozycja
malcik111 02.04.2012 09:25
interesujące połączenie, jeszcze takiego nie jadłam.
Ewelina38 15.03.2012 09:10
uwielbiam jabłuszka pod każdą postacią ale ze śledziem nigdy ich nie faszerowałam
Ewelina47 08.02.2012 08:43
ciekawe połaczenie
zuzanna_z 07.02.2012 14:08
extra
zuzanna_z 07.02.2012 14:08
extra
Dorota59 21.01.2012 13:48
pomysłowe
staropolanka5 19.01.2012 23:20
dobre jedzonko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak