Składniki:
biała fasola | 30 dag |
cebula | 1 |
czosnek | 2 ząbki |
ziemniaki | 4 |
wędzony boczek | 20 dag |
bulion | 2 litry |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
majeranek | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
olej | |
natka pietruszki |
biała fasola | 30 dag |
cebula | 1 |
czosnek | 2 ząbki |
ziemniaki | 4 |
wędzony boczek | 20 dag |
bulion | 2 litry |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżki |
majeranek | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
olej | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: