Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wątróbka z cebulą

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka 300-400 gram
cebula 4-5 sztuki
mąka
sól
Kucharek przyprawa uniwersalna

Przepis i sposób przygotowania na: Wątróbka z cebulą

Wątróbkę myjemy i obtaczamy w mące. Smażymy na rozgrzanym tłuszczu. Pod koniec smażenia solimy. Cebulkę drobno kroimy i osobno smażymy z dodatkiem Kucharka. Gdy cebulka zmięknie przykrywamy nią wątróbkę,wyłączamy gaz i chwilkę czekamy. Podajemy z ziemniakami. Pycha!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 13.07.2012 19:18
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak