Pieczone jabłka z dżemem

Pieczone jabłka z dżemem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • dżem truskawkowy

    5 łyżek
  • jabłko kwaśne

    5 kilka szt.
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wydrążyć w jabłkach otwory z góry tak aby pozbyć się pestek. Włożyć do nich po dużej łyżce dżemu. Piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni około 15-20 minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Aleksandra45

23.03.2011 16:04
super!

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat