Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa koperkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bulion drobiowy 1 kostka
mąka 4 dag
śmietana 3 łyżki
koperek 1 pęczek
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa koperkowa

Bulion zagotować w litrze wody, Mąkę rozmieszać ze śmietaną, wlać do gorącego bulionu. Zagotować, dodać drobno posiekany koperek .Doprawić solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 18.07.2012 09:36
Super zupka
Wafelek2601 17.02.2012 23:07
Ja dodaję jeszcze ziemniaczki pokrojone w kostkę.
Motorek 23.01.2012 13:01
fajna i prosta
Justyna Jussstiii 19.01.2012 14:25
super
cooleczka 19.01.2012 11:29
takiej jeszcze nie jadłam :) z koperku to robię sos śmietanowy do jajek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak