Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

DUSZONA KAPUSTA PEKIŃSKA

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
marchew 3 sztuki
olej 3 łyżki
pietruszka 1 pęczek
cebula 2 sztuki
kostka rosołowa 2 kostki

Przepis i sposób przygotowania na: DUSZONA KAPUSTA PEKIŃSKA

Na patelni rozgrzać niewielką ilość oleju, a następnie dodać pokrojoną w paseczki kapustę pekińską. Do kapusty dodać pokrojoną w kostkę cebulę, marchew i paprykę. Dusić pod przykryciem, a kiedy kapusta puści sok dodać kostki bulionowe i natkę pietruszki. Dusić na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

caralajna 28.10.2013 07:18
bardzo lubię
Seba 10.10.2013 18:08
fajny pomysł
Iwusia 09.09.2013 20:06
ciekawy przepisik
IKrakowianka 31.07.2013 23:53
superowy pomysł
Krystyna32 15.03.2013 17:32
ciekawy pomysł
Katarzyna59 18.08.2012 17:00
przepyszna
fictor123 20.05.2012 07:49
smacznosci
Grazyna0211 29.04.2012 18:08
smaczna
RenataZ-et 17.04.2012 20:20
ciekawy pomysł
[email protected] 02.04.2012 11:38
super
Anna152 16.03.2012 07:31
mniam mniam
kate.500 09.03.2012 11:26
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak