Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

\"Kotlety\" z kalarepy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalaperka 8 plastrów
ser żółty 4 plastry
jajko 1 sztuka
Kucharek przyprawa do potraw do smaku
tłuszcz do smażenia
Bułka tarta klasyczna Prymat 1/2 szklanki

Przepis i sposób przygotowania na: \"Kotlety\" z kalarepy

Plastry kalarepy oprószyć kucharkiem i pieprzem. Na 4 plastry kalarepy położyć po 1 plastrze sera, przykryć pozostałą kalarepką. Jajko roztrzepać, kalarepki panierować w jajku i bułce tartej. Tłuszcz rozgrzać na patelni, smażyć kalarepki z obu stron na złoty kolor.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 23.01.2013 23:27
pomysłowe :)
berys18 17.11.2012 10:29
ciekawy pomysł
Ada-Gaba 03.10.2012 18:42
ciekawy przepis
Seba 02.10.2012 13:50
fajny pomysł
Angelika10 19.09.2012 00:58
super
Motorek 16.08.2012 08:22
fantastyczny pomysł
barbara11561 24.06.2012 10:28
świetna ta "kalaperka":)
RenataZ-et 01.05.2012 09:24
pomysłowe
zuzanna_z 30.04.2012 14:16
extra
Norgiusz 18.04.2012 07:47
fajne
Anna152 12.04.2012 07:32
super
Anna152 12.04.2012 07:32
super
mirosława4 05.04.2012 16:32
zapowiadają się smacznie:)
Krystyna32 01.03.2012 10:19
extra
mela251
mela251 09.02.2012 09:39
pyszne
mela251
mela251 09.02.2012 09:39
pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak