Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

żeberka wieprzowe z fasolką szparagową

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szaragowa 300 g
żeberka wieprzowe 700 g
woda 1/2 szkl.
ziemniaki 300 g
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: żeberka wieprzowe z fasolką szparagową

Na dużym kawałku folii aluminiowej położyć oczyszczoną z końcówek, posoloną i popieprzoną fasolkę, na nią kawałki ziemniaków,doprawione żeberka i dolać wodę. Folię zamknąć w szczelną paczkę, lekko nakłuć w paru miejscach od góry. Piec w 200 st. ponad godzinę. Podawać polane sosem z pieczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 23.05.2012 11:44
Syte jedzenie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak