Składniki:
mascarpone | 250 g |
żółtko jajek | 4 szt |
czekolada mleczna | 150 g |
czekolada biała | 50 g |
śmietana 30% | 100 ml |
galaretka cytrynowa | 1 szt |
cukier | 5 łyżek |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
mascarpone | 250 g |
żółtko jajek | 4 szt |
czekolada mleczna | 150 g |
czekolada biała | 50 g |
śmietana 30% | 100 ml |
galaretka cytrynowa | 1 szt |
cukier | 5 łyżek |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: