Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

polędwica lukullus

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica wołowa 400 g
majeranek 1 łyżeczka
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
sól do smaku
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: polędwica lukullus

Polędwicę podzielić na dwa plastry, lekko rozbić i popieprzyć. Posmarować koncentratem i zawinąć w folię aluminiową. Piec w temp. 220 st. około 20 minut. Folię utworzyć i piec do zrumienienia ok. 7 minut. Podawać posolone.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 21.05.2012 15:17
Jaka nazwa jej-lukullus ?

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak