Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zielony farsz do jajek z nutką tuńczyka

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

żółtko jajek 3 sztuki
tuńczyk 2 łyżki
sałata 1/3 główka
koperek 1 pęczek
ser biały 10 dag
olej 1 łyżka
ocet winny 1 łyzka
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Zielony farsz do jajek z nutką tuńczyka

Żółtka rozgniatamy widelce. Sałatę miksujemy, dodamy do niej posiekany koperek, pozostałe składniki, przyprawy (tuńczyka nie miksujemy). Łączymy ze sobą wszystkie składniki, doprawiamy i mieszamy. Powstałym farszem nadziewamy połówki jajek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak