Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos pieczarkowy

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 40 dkg
cebula 1 sztuka
sos grzybowy 1 opakowanie
sól do smaku
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Sos pieczarkowy

Cebulę posiekać, pieczarki pokroić. Olej rozgrzać, zeszklić na nim cebulę, dodać pieczarki, smażyć razem kilka minut. Sos grzybowy przyrządzić wg przepisu na opakowaniu. Zalać pieczarki. Dusić razem kilka minut ciągle mieszając. Doprawić solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IlonaAlbertos 13.08.2013 11:46
Lubię sosy grzybowe.
ankaryba 12.04.2013 13:59
bardzo lubię :-)
ben-ka 10.04.2013 10:17
pachnący sosik.
Magda24 24.11.2012 17:40
dobry
Seba 18.08.2012 09:34
fajny
berys18 13.08.2012 07:35
pycha sos
Motorek 08.08.2012 18:44
extra
Krystyna32 03.07.2012 08:40
extra
mirosława4 26.06.2012 22:05
smaczny
mela25 05.04.2012 08:04
uwielbiam taki sosik
mela25 05.04.2012 08:04
uwielbiam taki sosik
IKrakowianka 02.04.2012 09:42
pyszny dodatek do obiadu
Anna152 29.03.2012 08:33
mniam:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak