Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z makreli

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makrele wędzone 2
majonez 1 łyzka
seler kawałek
sok z cytryny 1 łyżeczka
natka pietruszki
musztarda 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z makreli

Ryby obrać ze skóry, ości i posiekać. Seler obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach, skrapiamy sokiem z cytryny. Pietruszkę siekamy. Majonez mieszamy z musztardą. Do ryby dajemy seler, pietruszkę oraz wymieszany majonez. Wszystko dokładnie mieszamy i ewentualnie doprawiamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

miki47 21.09.2013 20:17
smakowicie, mniam
Natalia/tubisiek 07.06.2013 20:31
bardzo fajna ta pasta!
Wafelek2601 01.12.2012 08:41
Bardzo smaczna pasta
kuklik 27.05.2012 18:21
oj lubię
ankaryba 22.04.2012 16:23
smaczna!!!
mirosława4 15.03.2012 16:54
taka domowa najlepsza
M-W 17.01.2012 20:52
dobra pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak