Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bułka faszerowana serem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

bułka 1 sszkuka
cebula 1 plasterek
ketchup 1 łyżeczka
masło 1 łyżeczka
majonez 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: bułka faszerowana serem

z bułki odcinamy wierzch, wydrążamy, kroimy w małe kawałeczki
cebulę kroimy w drobną kostkę,
ser ścieramy na grubej tarce
składniki łączymy, dodajemy majonez i ketchup
na spodzie kładziemy łyżeczkę masła i zapiekamy przez 15 minut w piekarniku rozgrzanym do 170 stopni

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak