Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Babka budyniowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

budyń czekoladowy 2 op
mleko 800 ml
owoce kandyzowane
listki melisy

Przepis i sposób przygotowania na: Babka budyniowa

Przygotować budyn wedł. przepisu - używając mniejszą ilość mleka.
Przełożyć do formy babkowej. Odstawić do zastygnięcia.
Babkę wyjąć z formy .
Udekorować kandyzowanymi owocami i listkami melisy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jolanta19 18.01.2012 17:52
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak