Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

potrawka z kiełbasy

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

kiełbasa 500 g
pieczarki 300 g
papryka czerwona 1 sztuka
papryka żółta 1 sztuka
cebula 2 sztuki
bulion warzywny 0,5 szklanki
sól do smaku
pieprz do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: potrawka z kiełbasy

kiełbasę kroimy w , smażymy na ruminao,
papryki kroimy w kostkę, cebule w piórka, dodajemy na patelnie i dusimy do miękkości, następnie dodajemy pokrojone w plastry pieczarki, doprawiamy, podlewamy bulionem, dusimy 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

marcinek 03.04.2012 08:25
Fajne
Ewa111 26.01.2012 22:35
smaczna kolacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak