Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

gulasz z kiszonej kapusty

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

koncentrat pomidorowy 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
wołowina 50 dag
czosnek 2 zabki
kapusta kiszona 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: gulasz z kiszonej kapusty

kapustę przelej woda by nie była zbyt kwaśna,skrój i włóż do garnka.zagotuj dodajac 100 ml wody,gotuj pod przykryciem.mięso wołowe skrój w kostkę i obsmaż na tłuszczu wraz z czosnkiem. miękkie mieso przełóż do kapusty,doaj koncentrat,sól oraz pieprz. gotuj jeszcze 10-15 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kriso 16.01.2012 16:11
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak