Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba w sosie pieczarkowym

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

panga 3 filety
pieczarki 40 dag
natka pietruszki 1/2 pęczek
sos sojowy 2 łyżki
cebula 1 sztuka
oliwa 2 łyżki
sól
pieprz
wino czerwone 1/4 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w sosie pieczarkowym

Cebulę siekamy, podsmażamy, dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Rybę kroimy w kawałki i dodajemy do pieczarek. Dusimy pod przykryciem około 10 minut. Dolewamy wino, pozostałe składniki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 16.01.2012 07:00
fajne
[email protected] 16.01.2012 03:08
musze zrobic

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak