Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biszkopt ziemniaczany

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka krupczatka 10 łyżek
mąka ziemniaczana 10 łyżek
cukier 17 łyżek
jaja 5 sztuk
proszek do pieczenia 1 łyżeczka
olejek cytrynowy

Przepis i sposób przygotowania na: Biszkopt ziemniaczany

Cukier ubić z białkami na sztywno. Dodać trochę olejku cytrynowego. Ciągle ubijając dodawać po łyżce mąki. Pod koniec wlać żółtka. Ubić. Upiec w temp. 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

adelajda 18.10.2013 19:51
dobry biszkopcik :)
caralajna 26.09.2013 07:56
ciekawy przepis
IlonaAlbertos 05.04.2013 12:35
Takiego jeszcze nie robiłam.
Ela15 19.11.2012 11:51
fajny przepis
berys18 19.10.2012 13:57
fajny biszkopt
Krystyna32 01.07.2012 10:35
extra
mirosława4 23.06.2012 21:40
jestem ciekawa jaki jest efekt tego biszkoptu po upieczeniu,przepis jest fajny warty wypróbowania:)
fictor123 14.06.2012 08:20
fajny
Motorek 26.05.2012 10:45
super
Seba 26.05.2012 10:44
fajny
mirosława4 04.05.2012 14:24
super
barbara11561 12.04.2012 14:47
niezawodne ciasto:)
mela251
mela251 16.02.2012 09:10
mniam mniam
mela251
mela251 16.02.2012 09:10
mniam mniam
Wafelek2601 18.01.2012 17:57
ok. 15-20 minut. Ja często nie piszę jak długo, bo naprawdę wiele zależy od pieca.
ZEWA 17.01.2012 12:09
a ile czasu piec ?
MAR3STA 16.01.2012 11:47
robię podobnie
MAR3STA 16.01.2012 11:47
robię podobnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak