Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rosół jarski

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

włoszczyzny 50 dag
cebula 1 szt
masło 10 dag
sól
koperek 1 szt
grzyby suszone 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Rosół jarski

Połowę umytej włoszczyzny pokroić zrumienić na patelni, z reszty włoszczyzny i grzybów nastawić wywar, dodać zrumienione warzywa, ugotować , gdy wszystko bedzie miekkie odcedzić , doprawić do smaku i dodać masło oraz koperek

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Łukasz15 23.11.2012 14:25
Bardzo dobry
Wafelek2601 21.11.2012 09:23
Ciekawy
Wacław 15.08.2012 11:48
pyszny !
ronald88 15.03.2012 11:47
supcio
Iwona51
Iwona51 27.01.2012 11:58
smaczny
Motorek 17.01.2012 13:05
fajny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak