Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Wywar jarzynowo miesny

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso 30 dag
włoszczyzna 30 dag
cebula 1 szt
ziele angielskie 5 ziaren
pieprz
Liść laurowy suszony Prymat 2 szt
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Wywar jarzynowo miesny

Kości umyć zalać zimną wodą ok 6 szklanek, zagotować , włoszczyznę umyć obrać opłukać , dodać do wywaru, pod koniec gotowania dodać przyprawy ziołowe, gdy warzywa i mieso bedą gotowe odcedzić je, warzywa pokroić włorzyć do zupy , mięso rozdrobić równierz włożyć do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 12.01.2013 10:10
fajny
Wafelek2601 24.11.2012 22:45
Super
Łukasz15 23.11.2012 23:56
Przydatny przepis
Motorek 02.11.2012 09:30
fajny
jolita 05.02.2012 08:50
fajne
jolita 05.02.2012 08:50
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak