Masa migdałowa II

Masa migdałowa II

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • migdały

    25 dkg
  • cukier puder

    25 dkg
  • śmietanka

    100 ml
  • cytryna

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Migdały sparzyć, przepuścić przez maszynkę, dodać cukier, śmietankę, sok i skórkę z cytryny i dokładnie utrzec.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat