Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bigos

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pieczarki 40 dag
parówki 10
cebula biała
papryka czerwona 1/2
sos do spaghetti 4 łyżki
przecier pomidorowy 2 łyżki
kostka rosołowa

Przepis i sposób przygotowania na: Bigos

Pieczarki obrać, pokroić w plastry i razem z cebulą usmażyć na oleju. Parówki oraz paprykę pokroić w kostkę i razem z dodatkiem kostki rosołowej gotować 15 minut. Wymieszać, dodać sos do spaghetti, przecier, przyprawy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak