Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka nadziewane po rosyjsku

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony 15 dag
majonez 1 łyżki
kawior 5 dag
śmietana kremowa 30% 3 łyżki
cebula 2 łyżki
cytyna
sól
jajko ugotowane na twardo 10 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka nadziewane po rosyjsku

Jajka przepoławiamy na pól, wyjmujemy żółtka. Śmietanę mieszamy z majonezem, dodajemy posiekaną trybulę, sok z cytryny, sól, posiekanego łososia i pokruszone żółtka. Farszem napełniamy białka jajek, dekorujemy kawiorem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak