Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

parówki w cieście francuskim

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

parówki 5
ciasto francuskie 1 opakowanie
jajko 1

Przepis i sposób przygotowania na: parówki w cieście francuskim

Parówki obrać ze skórki, przekroić na pół. Ciasto francuskie pokroić na 10 prostokątów. Każdą parówkę owinąć ciastem. Każdy pakuneczek posmarować rozmąconym jajkiem i wstawić do piekarnika nagrzanego na 180 stopni na ok. 10-15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 01.04.2012 23:35
Robię podobnie, ale bez użycia jajka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak