Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Konfitura malinowa

3.0
(13)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

maliny świeże 20 dag
sok z cytryny 2 łyżki
cukier żelujący 20 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Konfitura malinowa

Konfiturę robimy bez gotowania czyli najpierw musimy ją zmiksować z sokiem z cytryny i cukrem żelującym , przekładamy do słoików , szczelnie zakręcamy i możemy już przechowywać w lodówce. Taką konfiturę możemy trzymać w lodówce nie dłużej niż 14 dni .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Urszula5 08.03.2012 18:19
ciekawy przepis
Kate131 27.02.2012 09:47
pycha
Kuchareczka2 03.02.2012 11:38
uwielbiam
jolita 15.01.2012 16:38
mniam
jolita 15.01.2012 16:38
mniam
jolita 15.01.2012 16:38
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak