Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filet z kurczaka w serowej panierce

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z kurczaka 2 sztuki
ser wędzony 100 g
jajko 2 sztuki
mąka do panierowania
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: filet z kurczaka w serowej panierce

filety rozbijamy, doprawiamy solą i pieprzem, ser ścieramy na drobnej tarce, mieszamy z rozbełtanym jajkiem
filety panierujemy w mące, jajku z serem, i bułce tartej, smażymy na złoto

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Papryczka 13.08.2012 14:46
bardzo dobry kotlecik
gosia561 29.06.2012 08:54
dobry kotlecik
Justyna37 04.03.2012 09:09
mniam
marcinek 03.03.2012 10:14
Super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak