Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makaron razowy z fetą i tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 szt
Makaron razowy 2 szkl
ser feta 1/2 szt
pieprz
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Makaron razowy z fetą i tuńczykiem

Makaron gotujemy w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu . odcedzamy i studzimy . Tuńczyka rozdrabniamy można odcedzić nadmiar oliwy .Mieszamy tuńczyka z makaronem .Natke siekamy grubo dodajemy do sałatki .ser kroimy w kostkę dodajemy do dania. doprawiamy pieprzem kolorowym .

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 15.01.2012 21:10
bardzo fajny przepis
gottrina 15.01.2012 10:07
musze wyprobowac tego makaronu
iwa643 15.01.2012 08:54
Doprawiamy pieprzem kolorowym młynek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak