Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka wczesnowiosenna

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewki pęczek 1 szt
feta 1/2 szt
groszek konserwowy 1 szt
oliwa
sól do smaku
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka wczesnowiosenna

Rzodkiewkę myjemy i kroimy w dużą kostkę . Groszek odcedzamy i dodajemy do rzodkiewki . Natkę grubo kroimy . Ser feta kroimy w kostekę . doprawiamy oliwą z oliwek i pieprzem kolorowym

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Seba 27.01.2012 10:31
pycha
octo 15.01.2012 08:30
zgadzam się z komentarzem wyżej. Ale na rzodkiewki jeszcze trzeba troszkę poczekać:)
iwa643 15.01.2012 08:26
Pyszna lekka zdrowa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak