Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fusili z orzechami i serem

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron fusili 1/2 kg
śmietana 1/2 szklanka
orzechy włoskie 10 dag
oliwa 2 łyżki
sól
pieprz
ser salami 20 dag
rokpol 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Fusili z orzechami i serem

Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy. Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach, ser pleśniowy kruszymy, ser rozpuszczamy w kąpieli wodnej. Łączymy ze sobą. Makaron mieszamy z serami, doprawiamy do smaku, podajemy posypany pokruszonymi orzechami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kamila/kami007 15.01.2012 10:54
mmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak