Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rudy rudy rydz

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rydze 1 kg
cebula 2 szt
masło 4 łużki
sól
chleb 1 starty

Przepis i sposób przygotowania na: Rudy rudy rydz

Grzyby dokładnie oczyścić po czym włożyć do rondla z rozgrzanym masłem, posypać je startą cebulą i chlebem i usmażyć na silnym ogniu.
Przed podaniem doprawić do smaku solą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 07.01.2013 10:54
extra
Łukasz15 15.08.2012 14:37
Pycha
Wafelek2601 21.03.2012 10:58
pyszne
ronald88 02.03.2012 09:40
super
Jolanta14 16.02.2012 23:59
ciekawe:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak