Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Faszerowane ogórki

2.0
(8)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ogórki 2 szt
jajko 2 szt
sól do smaku
pomidor 1 szt
rzodkiewki 2 szt
śmietana 4 łyżki
papryka czerwona 1/3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Faszerowane ogórki

Ogórki przekroić wzdłuż, wyjąć pestki, pozostawić ściankę grubości ok. 1/2 cm. Jajka ugotować, oskubać, drobniutko pokroić, doprawić, dodać drobno posiekaną paprykę, pomidora, rzodkiewki, natkę oraz śmietanę. Dokładnie wymieszać. Farszem napełnić ogórki. Zawinąć w folię i na conajmniej pół godz. wstawić do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Iwusia 23.10.2013 23:08
ideale są :)
Pusia 06.08.2013 11:18
pychotka,,
tatiana2 24.06.2013 12:27
pomyslowe :)
caralajna 29.11.2012 11:34
ciekawy pomysł :)
Anio?eczek 08.02.2012 17:49
suuper :)
Anio?eczek 08.02.2012 17:49
suuper :)
octo 14.01.2012 19:55
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak