Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

przekąska

mic
2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ser 20 plasterków
szynka 20 plasterkó
pieczarki 30 dag
natka pietruszka do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: przekąska

Obrane pieczarki, pokrojone w drobną kostkę podduszamy na patelni, solimy. oCZYWISCIE NA OLEJU.
Pietruszkę drobno siekamy.

na plasterek sera żółtego wykładamy wymieszane pieczarki z natką, ścisle zwijamy w rulon. Owijamy znowu ściśle w szynkę, znowu w palsterek sera i szynkę. Można taką ala kawałek roladki złączyć wykałaczką, by się nie rozwineła owa roladka.

fajna przekaska na urodziny, sylwestra itp.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

TEtalicha 24.03.2013 18:02
jest super
MagdaXXX 14.01.2013 16:03
super
Ewelina38 04.03.2012 12:30
dokładnie, jest to wspaniała przekąska, która zawsze cieszy się sporym powodzeniem
kate.500 01.02.2012 09:47
super pomysl na przyjecie dla malych i duzych
kasienka23 16.01.2012 12:42
pyszna przekąska
staropolanka5 14.01.2012 19:08
smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak