Składniki:
biała fasola | 30 dag |
włoszczyzna | 1 pęczek |
kiełbasa podwawelska | 40 dag |
ziemniaki | 6 |
cebula | 1 |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 1 łyżka |
majeranek | |
śmietana 18-procentowa | 1 szklanka |
sól | |
pieprz |
biała fasola | 30 dag |
włoszczyzna | 1 pęczek |
kiełbasa podwawelska | 40 dag |
ziemniaki | 6 |
cebula | 1 |
czosnek | 2 ząbki |
olej | 1 łyżka |
majeranek | |
śmietana 18-procentowa | 1 szklanka |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: